Začínáme odpočítávat… ÚTULEK FEST 2022 se blíží

25. 4. 2022
utulekfest

MUCHA, SCHODIŠTĚ, TOTÁLNÍ NASAZENÍ, TOČÍLAS, DEMOWAVE a další party skvělých muzikantů i letos podpoří spolu s vámi dobrou věc. ÚTULEK FEST 2022 zaštěká a zamňouká ve prospěch zvířat z útulků na Ústecku 10. – 11. 6. 2022 v Cyklokempu Loděnice Brná.

Letošním festivalovým ročníkem vás provede, aukce odklepe, kapely oglosuje, vtipy zavtipkuje, možná i básničku zarecituje, ale především pořádný Brajgl připraví, velký moderátorský objev, který již svým jménem nemíří nízko, a nebude to nikdo jiný ,než JOHNY MISTR, známý například jako zpěvák speed-punkového Brajglu nebo foodkritik. Těšíme se už za pár týdnů v Cyklokemp Loděnice. Vstupenky onlajn můžete kupovat na https://www.vstupenkyusti.cz/cs/akce/1849-utulek-fest-2022. Pokud si potrpíte na fyzické lístky, ty pak najdete v Restaurace PRAHA a Čajovna u Vysmátý Žáby.

ÚTULEK FEST 2022 – oficiální plakát 21. ročníku benefičního festivalu na podporu útulků na Ústecku. Předem děkujeme za sdílení, podporu a hlavně účast o víkendu 10-11/6 v Cyklokemp Loděnice Brná – Ústí nad Labem. V areálu lze nocležit, parkovat je však třeba u hlavní silnice.

Leave a comment